Lombikunk története

Lombikunk története

Eger után. :) Kezd izgi lenni a helyzet ;) Jövő héten jelenésünk van a dokinál

2017. október 04. - SusyT

Kedveseim!

Hétvégén elutaztunk Egerbe, hogy 2,5 napig ne legyek netközelbe és egy utolsó, közös, romantikus hétvégénk legyen. :) Ez volt az utolsó SZÉP kártyás 2 napos pihenés. Fantasztikus volt ez a pár nap, csodás időnk volt 24-27 fok (mintha nem is október lenne), és imádtunk mászkálni a városban, a várban, és a bazilika alatti "Város a városban" alagút túrán is részt tudtunk venni, bár párom kért nekem pokrócot, hogy ne fázzak meg a 10-12 fokos hidegben, a 4 km-es túra alatt. :) Imádom! Annyira figyelmes és cuki! Jót tett a lelkemnek ez a kikapcsolódás, hogy nem mások problémájával foglalkoztam, hanem csak mi ketten voltunk. <3 

Számolgattam ma, hogy ha múlt szombaton jött meg (szept. 30.), akkor lehet, hogy nem férek bele a beírt okt. 1-15. közötti FET időpontba? (FET = fagyasztott embrió transzfer)

Hiszen nekem nem 10-14 nap között van az ovum, mint más "normális" nőnek, hanem múltkor is 16-ik vagy 17-ik napon volt, ami azért nem lenne tuti, mert akkor már nem lesz a dokink, és akkor már lehet, hogy nem tudunk indulni a március óta húzódő fizetős FET-re.. Szóval most agyalok, hogy kihasználjam-e a protekciómat? Vagy csak akkor, ha holnap esetleg nem lesznek rugalmasak a recepciósok? Meglátjuk, hogy lesz. Kicsit azért izgulok. Megpróbálok trükközni, hogy azt mondom holnap, hogy 10-ik napi UH-ra írjanak be, így már be leszek írva, és talán nem mernek elküldeni, hogy mégsem férek bele a 15-ig bezáruló időpontba. Vagy ha nagyon nem akarják az igazságot, beadok magamnak szerdán egy Ovitrelle-t, hogy pénteken lehessen a beülti. Ez a végső eset.. De ez is milyen fura, hogy pont okt. 18-20. között nem lesz a dokim, aki miatt átmentem Győrbe.. 

Erre egyik kedves ismerősöm épp azt mondta, hogy Ő is Szentiványihoz járt, és Szűcs helyettesítette a beültikor, és akkor sikerült neki a baba! Sőt a BMC-ben több ilyen eset is volt a lányokkal, úgyhogy lehet, hogy ez hozza meg a szerencsémet? Ki tudja? 

A sorsra bízom magam, mert most már mi jövünk! <3 

Jó éjt lányok!

Puszi! Zsu

A bejegyzés trackback címe:

https://susyt.blog.hu/api/trackback/id/tr9512929443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása