Lombikunk története

Lombikunk története

Április 7. leszívás napja - új élet kezdődik!

2017. április 06. - SusyT

Kedves olvasók! Megnéztem a naptárat, és van pár nagy esemény ezen a napon, amikor elhagyják a hasamat a tüszőcskéim, és elkezdődik egy új élet a lombikban... ;)

Ma több híresség ünnepli szülinapját: Russel Crowe, Jackie Chan, Gerhard Schröder kancellár is ezen a napon születtek, és a WHO megalakulásának is ez a dátuma.

Szóval a kezdet is nagy napokra esik! Csoda születik!

A bejegyzés trackback címe:

https://susyt.blog.hu/api/trackback/id/tr9712405559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niella 2017.04.21. 08:24:01

Mi van veletek azóta? Minden benézek, hogy mikor írsz? Remélem minden oké! S már boldog kismama vagy azóta!Kérlek azért majd ha időd engedi írj! Egy régi BMC-s sorstárs.

SusyT 2017.06.01. 14:10:32

Kedves Niella! Köszönöm az érdeklődést! <3 Mostanában 2 naponta járunk le vidékre. Még nem történt meg a beültetés, mert nem volt megfelelő a progeszteronszintem, így fagyibabáink lettek, 5 napos 2, és 6 napos 1. Most meg ebben a hónapban nem volt ovulációm, pedig be vagyok írva fizetős FET-re. Szóval várnom kell holnapig (kedden kaptam Ovitrelle szurit, hogy beindítsa a folyamatokat), reggel lesz sok-sok vérvétel és újabb ultrahang, és ezek alapján dönti el a doki, hogy mehet-e a beültetés és ha igen, akkor melyik napon! :)
süti beállítások módosítása