Lombikunk története

Lombikunk története

Lombik előtti hónap, 3-ik és 19-ik napi vérvétel tökéletes! Indulhat a FET!!

2017. szeptember 27. - SusyT

Drágaszágaim!

Jó hír, hogy az októberi lombik előtti 3-ik- és 21-ik napi vérvételem végre jó lett. Még pörgős napokat élek meg, de jövő héttől lassítani fogok. Férjem már letiltotta a Facebook-omat és csak 10-22 óra között tudok a lombikos csoportokban segíteni, így esténként újra tornázok. Az LDN szedésétől (2 - 2,5 hónapja szedem), egyre jobban alszom, és mióta IR diétát betartom, már 5 kg-ot fogytam (4 hét alatt), és megint van magamtól peteérésem! (Olyan, hogy majdnem beledöglök, de legalább van!) :D 

Ahogy számolgatom, kicsi para, hogy mivel még nem jött meg, ezért lehet, hogy nem fogunk beférni a Kaáliban beírt, okt. 1-15. közé tervezett FET-be, de megpróbálom protekcióval "orvosolni" ezt a kis apró hibát.. Fura, hogy mindig lombik vagy FET előtt van ez, hogy nem jön meg.. ;) Ilyen az igazi "Murphy".. ;)

Mivel iszonyú sok levelet és leletet küldenek a csoporttagok, kezdek kidőlni, már napi 12-14 órákat segítek a lombikos lányoknak, párom sem bírja már túl jól, hogy semmi közös időnk nincs, így hétvégén elutazunk 2,5 napra Egerbe, egy utolsó lazításra, ha már van az a szuper SZÉP-kártyája férjemnek.. ;)

Szeretnék most én kívánni: Drága Istenem! Kérlek, küldjed le nekünk a babánkat / babáinkat, hogy végre én is Anyuka lehessek, és párom is Apuka lehessen! Nagyon várjuk már a mi kis kincseinket, Lilit és Áront (Bármi Áron).. <3 Tudom, hogy szépek lesznek, és egészségesek, Ők lesznek a mi szemünk fényei!! Ha egyetlen gyermekünk lehet csak, akkor döntsék el az égiek, hogy fiú vagy lány jöjjön, nekem mindegy! Köszönöm szépen a sok tapasztalatot, tudom, hogy azért kaptam ezeket, hogy másoknak segíthessek, de most már rajtam a sor! Én leszek a következő Anyuka!! Érzem, hogy a fagyibabáink októberben megtapadnak a pocakomban, és gyönyörűen fognak fejlődni, és jövő és június elején, életem szerelmének megadhatom 40-ik szülinapjára a legnagyobb ajándékot, a közös gyermekünket / gyermekeinket!! <3

Kérlek Istenem, segíts meg minket!! Köszönöm! Ámen!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!! És mielőbbi babásodást. ;) 

Sziasztok!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://susyt.blog.hu/api/trackback/id/tr112904420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása