Lombikunk története

Lombikunk története

Kezdőőőőőőőődik! :)

2016. július 24. - SusyT

Onnan lehet tudni, hogy elkezdődött a lombik, hogy párom hetek óta kezdi "leamortizálni" magát. :D Múlt évben is a félig sikeres lombiknál ez volt, lázasan ment a leszívásra, amikor a "srácokat" kellett leadni a friss megtermékenyítésre, mert épp hetek óta fájt a torka... Most meg a szeme gyulladt be, aztán tegnap előtt elvágta az ujját dinnyeszeletelés közben (mindenhol folyt a vér...), és pénteken a lábára ejtett egy 5 kg-os súlyt, így a második lábujja lelapult, és első nap pirosas-bordó, másnap sötétlila színekben pompázott. :D Vagyis ismét készül a sikeres lombikra, leszedálja magát, hogy sajnáljuk, és a finish-ben megmutatja, mit tud! Innen szép nyerni! :D

Ma délelőtt (nagy meglepetésemre) a papíron piros masszát találtam... Az agyamon átfutott a gondolat, hogy Te jó ég! Mi júl. 29. péntekre terveztük az indulást!! :P A dokival is ez lett megbeszélve! Remélem már visszajött tényleg a szabiról... Erre most a sors úgy döntött (vagy a sok idegeskedés, amit az utóbbi napokban átéltem), hogy július 29. helyett júl 24-én megjön, és 25-én hétfőn indul a buliiiiiiiiii.

Ledöbbentem a látványtól, és átfutott az agyamon, hogy a múlt évben novemberben mi történt. Gyorsan megpróbáltam kisöpörni ezeket a gondolatokat (aki ismeri az előzményeket, az tudja miért), és azzal nyugtattam magam, hogy Szűcs doki (a "mi Szűcsünk") azt mondta, hogy júl. 25. hétfőtől már lesz!

Délután posztokat olvasgattam, és egy csoporttag azt írta, hogy neki keddre adtak csak időpontot vérvételre, mivel hétfőn mégsem lesz Szűcs, így megint beindult a para bennem.

Hihetetlen, de úgy izgulok, mintha az első lombikom lenne! Pedig ez már a "rájátszás", 3 lombik van már mögöttem / mögöttünk. Mindig az jut eszembe, hogy 3 a magyar igazság, 1 ráadás! :D Bízok benne, hogy ez a ráadás már babával végződik! ;)

Mivel a LIT (Lymphocita) kezelést május elején már megkaptam (aki nem tudja az előzményeket, a G1-ben a páros alloimmun kivizsgáláson, vagyis a HABAB vizsgálatnál kiderült, hogy elég durván reagálok páromra, így a szervezetem / immunrendszerem megtámadja párom sejtjeit, így a közös embriót is betolakodónak tekinti), vagyis Kádár doki javaslatára (mivel az intralipid és smofilipid infúziók összetevőire allergiás vagyok, mint pl. a mogyoró, szója, tojás, stb., ezért csak ez a LIT kezelés jöhet szóba nálunk).

Athénban párom véréből készítettek egy ellenanyagot (és beadták nekem - örök hálám ezért Bosánszki Dórinak a sok segítségért, és a kórházi ügyintézésekért, fordításokért), ami meggátolja a "kilökődést", vagyis az embrióinkat - elvileg már - nem támadja a szervezetem. Mivel a G1-es vizsgálat tartalmazza az NK ölősejtek vizsgálatát is (92.000 Ft-ért ez a minimum, hogy benne legyen az NK funkció is, ami egyébként a Synlabnál 30.000 Ft külön). Ez a vizsgálat most kimutatta, hogy a múlt évi 37,2%-ról 22%-ra csökkent az NK érték! (Bár a határérték itthon 0-12 között jó, a görögöknél ez 0-8 között felel meg, vagyis így is erős a szervezetemben lévő ölősejtszám, vagyis bármi kerül be, azt elpusztítja az immunrendszerem.) Ezt viszont már pozitívumként fogtam fel! Viszont az immunológus és a kinti dokik szerint még így is elég magas ahhoz, hogy ezt is kezelni kelljen (gyógyszeresen), vagyis a LIT mellé kell majd megint Medrol kúra.

A múlt évben a szteroid és a Fraxiparine (vérhigító) volt a próba, az sajnos nem vált be, most kombóban gondolkodik a doki, vagyis a LIT kezelés mellé kapok még Medrolt (50 napig) és mellé vérhigítót, de most az olcsóbb Clexane-t fogom kérni. Hirtelen rengeteg kérdés cikázik a fejemben (kár, hogy nincs felvétel, milyen áramkörök villódznak, biztos izgi látvány lenne a az "agytérképem"). :D És elhinnétek, hogy a szőke nőknek is van agykapacitásuk. ;) (Bocsánatot kérek a többi szőke olvasótól, nem sértegetésnek számon ezeket, hanem poénnak.) ;)

Főképp a bizalom és az a gondolat telíti el a lelkemet, hogy ez most sikerülni fog! Párom nem aggódik, bennem viszont fura izgalom van... Főleg azért, hogy most jó adagban, és jó gyógyszereket írjanak fel, ha mégsem lesz Szűcs. Bár a mappámra már májusban ráírattam, hogy Pergoveris és Ovitrelle, de azon rugózik a zselés cucc a koponyámban, hogy az adagot vajon felírta??? Ha mégis helyettesíti valaki hétfőn, akkor ne legyen fennakadás, vagy gond, mint a múlt év novemberében (hogy Zeke dupla annyi hormont írt fel, és dupla olyan drágán, mint amennyivel a múlt évben sikerült júniusban a lombik, mert csak a koromra koncentrált, nem nézte meg az előző stimulációs lapot és a 42 éves koromhoz képest azt sem, hogy mindig 10 tüsző volt, és 6 embrió lett, és 3,6 az AMH értékem. Ezek azért nem rossz AMH adatok, főleg, hogy idén már 43. vagyok. :D Pár hete szedem újra a - már bevált - méhpempőt, és a múlt évben szintén a sikerhez vezető Aspirin Protect-et (ami a méhben vérbőséget okoz és segíti a megtapadást, a Kaáliban barátnőm szerint ez alapprotokoll, hogy mindenki szedi). A méhpempőtől meg szép, és jó minőségű embriók voltak a múlt évben júniusban, 5 napig sikerült az embriókat elvinni, így egy ideig megtapadtak, majd kilökte őket a szervezetem... Az első lombiknál (K dokival) és novemberben (Zekével) meg alig bírtak 3 napig elmenni - véleményem szerint a túl nagy dózisú hormonadag is befolyásolja a minőséget és a túlstimu sem minden esetben jó, hiába állítják, hogy nagyobb eséllyel sikerül a túlstimuláltaknak a baba...

Vagyis most bízunk, hiszünk és bevonzunk! Jó éjt mindenkinek! Szurkoljatok lányok! Kezdőőőőőőőőődik! <3 

Utóirat: kis lelkecske ott fent, nagyon várunk már, hogy lejöjjél hozzánk, és tiszta szívünkből kívánjuk, hogy érezd jól magad a pocimban. Ígérem, addigra, mire érkezel, leteszem a stresszt, és csak Rád fogok koncentrálni. Apa is nagyon vár már! <3

A bejegyzés trackback címe:

https://susyt.blog.hu/api/trackback/id/tr248912094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása