Lombikunk története

Lombikunk története

Elmarad a beültetés nőgyógyászati gyulladás miatt! Kezdődik a nyaralás!

2017. június 07. - SusyT

Kedves lányok!

Bár elmarad a holnapi fagyasztott embrió transzfer, mégis kicsit megnyugodtam. Jó, hogy nem így, gyulladt "méhkürt és petefészek heveny gyulladás"-sal indultunk neki a beültetésnek, mert úgy nem lett volna sikeres! Hálás vagyok a nőgyógyásznak, hogy mégis fogadott, pedig már bőven túlórázott miattam, hogy meg tudjon vizsgálni alaposan. Úgy döntöttem, hogy amikor már pocakos leszek, hozzá fogok járni. Nagyon körültekintő és alapos. Most is azon mérgelődött, hogy nem annyira jó az ultrahang, mint a kórházban, ahol dolgozik, és hogy így nem szívesen ad szakvéleményt egy ilyen fontos döntés kapcsán. Végül a lombikos orvosom is úgy vélekedett az átküldött (szkennelt) ultrahang és kivizsgálás alapján, hogy inkább halasszunk, várjunk 1-2 hónapot. Júliusban úgyis szabin lesz a dokink, úgyhogy most mantrázom az augusztust, vagy a szeptembert. Addig meg kipihenjük magunkat!

Most legalább tudunk végre nyaralhatunk! Párom SZÉP kártyáját 2 éve nem tudtuk felhasználni, féltünk is, hogy elveszik róla az összeg. Eddig nem tudtunk elmenni nyaralni (a főnököm az állandó határidők miatt mindig megvétózta a nyaralásaimat), csak 2-3 napos túrák voltak, amik nem igazán pihentetőek, inkább lóti-futik, bár azokat is SZÉP kártyával fizettük, de néha muszáj kicsit pihenni is.

Reményeink szerint a javított (bár totálkáros) autónk is visszakerül a hétvégén hozzánk! Szóval a lehető legjobban alakultak dolgok, mivel párom is iszonyú fáradt és kimerüt, mióta 3,5 hete szétzúzták a kocsinkat, alig alszik, sokat idegeskedik és 6-8 kg-ot fogyott. Most legalább nem kell ismét bérautót igénybevenni. 

Jó éjt mindenkinek és mielőbbi babásodást kívánok!

Puszi! Zsu

A bejegyzés trackback címe:

https://susyt.blog.hu/api/trackback/id/tr4712568489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása